Over Karien Aarts

Voeding, daar ben ik altijd al in geïnteresseerd geweest. En dan vooral hoe je klachten kunt aanpakken door de oorzaak op te sporen in plaats van de symptomen te bestrijden. Door het volgen van de cursus ‘orthomoleculaire therapie in de verloskunde’ ben ik me meer in deze materie gaan verdiepen. Ik was meteen overtuigd: hier wil ik meer mee.

In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur. Door de kennis uit de opleiding direct toe te passen, heb ik aan den lijve ondervonden wat het doet. Ik dacht niet echt gezondheidsproblemen te hebben, maar merkte grote veranderingen. Ik voel me nu energieker, ik ervaar minder spier- en gewrichtsklachten, heb geen hoofdpijn meer en ben moeiteloos 20 kg afgevallen, zonder honger of ook maar een calorie te tellen. Dat was me nog nooit gelukt met alle andere diëten die ik geprobeerd heb! Ik ben nu in balans en wil anderen helpen zich ook zo te voelen.  

 

Na het afronden van de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch therapeut ben ik naast mijn werk als verloskundige gestart met mijn praktijk Bascule gestart. Al jarenlang begeleid ik als verloskundige vrouwen en hun partners bij het meest belangrijke en ingrijpende moment van hun leven, de zwangerschap en geboorte van hun kind. Sinds 1988 heb ik in Born en omgeving een hele generatie geboren zien worden en zien opgroeien. Dat vind ik nog steeds geweldig, maar ik verbreed mijn horizon en specialiseer me verder om zorg op maat in alle fases van het leven te kunnen geven.

Mijn doel is duidelijk: Ik wil jou helpen om in balans, weer gezond en fit te zijn!