BASCULE LEEFSTIJLGENEESKUNDE
Zwangerschapswens

Ouders word je al lang voor de bevruchting
Zwanger worden is al zo oud als de mensheid en het meest natuurlijke proces op aarde, maar o zo bijzonder, elke keer weer een wonder.

Wacht niet tot zwanger worden als een probleem wordt ervaren! Aanpassen van leefstijl en balans herstellen heeft tijd nodig en daar kun je het beste meteen mee beginnen. Gezond zwanger worden draait om balans van jullie hormonen en het beschikbaar zijn van de juiste voedingsstoffen.

Veel is bekend wat vermeden moet worden bij zwangerschapswens, maar wat moeten jullie juist wel doen om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten? De kans op een bevruchting, een goede innesteling, en vervolgens een goede zwangerschap, vlotte bevalling en een gezond kind neemt toe door een tijdige voorbereiding. Laat mij jullie hierbij helpen!

Hoe?
Als orthomoleculair therapeut, naast mijn jarenlange ervaring als verloskundige, kan ik jullie een persoonlijk leefstijladvies geven. De focus ligt op het aanpassen van de voeding, leefstijl en het aanpakken van tekorten met juiste suppletie van beide aanstaande ouders. Met gezond oud worden kun je niet jong genoeg beginnen.

 Samen zorgen we ervoor dat jullie het gaan maken.

 

 

BASCULE LEEFSTIJLGENEESKUNDE
Zwangerschap

Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam
Zwanger zijn is topsport bedrijven. Daarvoor is het belangrijk dat je als aanstaande moeder voldoende voedingsstoffen kan leveren, schadelijke stoffen vermijdt en energetisch in balans bent. Het optimaliseren van de eet- en leefgewoontes, opsporen van tekorten en adviseren van de juiste suppletie voor en tijdens de zwangerschap loont! De gezondheid van zowel de vrouw en haar kind varen er wel bij op korte en lange termijn.

Hoe?
Dit is maatwerk en daar kan ik je bij helpen! Ik kan een persoonlijk advies geven en je alles vertellen over gezonde voeding en leefstijl in deze zo belangrijke fase in je leven. Ik vertel je niet wat je niet moet doen, maar juist wat je wel moet doen om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen, je energie op peil te houden en de vertering en opname van voedingsstoffen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Willen jullie aan de slag? Lees meer bij   mijn aanpak